Afspraak maken, ’s morgens – Huisartsenpraktijk Sint Pancras – Sint Pancras
De Helling 13 1834 DA Sint Pancras Tel:072-5642010
Header afbeelding

Afspraak maken, ’s morgens

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur dient u vooraf een afspraak te maken. Om de werkdag voor ons zo goed mogelijk in te kunnen plannen, vragen wij u om voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 08.00-12.00 uur. Telefoonnummer 072-5642010.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. NB. U bent geheel vrij om op de vragen van de assistente te antwoorden.

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda. Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.